• Snelle levering
  • Boven de 50 euro gratis verzending
  • Het volledige Elma assortiment

Elma patentkwast 345 maat 14

Onze prijs: 6.35
Ronde patentpuntkwast Elma met touwwoeling, blank gelakte houten steel, zwart chinees varkenshaar en blanke bus. Voor precisiewerkjes gebruikt men bij voorkeur een patentkwast, dit is een ronde kwast met afgeschuinde punt. Hiermee kan nauwkeurig langs randen geschilderd worden.

Een varkenshaar is sterk en heeft een gunstige vorm, want door de opsplitsing in drie à vier punten zorgt het ervoor dat de verf gelijkmatig verdeeld wordt. Door de schubbige oppervlaktestructuur kan het de verf goed opnemen en vanwege de elasticiteit keren de haren eenvoudig terug in de oorspronkelijke positie.

  • Prijs excl. btw: 5.25
    Let op: getoonde prijzen zijn adviesprijzen
  • Productnummer: ELMA.1001885
  • Minimale besteleenheid: 6
Specificaties
Artikelnaam: Patentkwast
Haartype: chinees varkenshaar
Inhoud consumentenverpakking: 1 stuk
Kleur haar: zwart
Maat: 14
Merk: Elma
Uitvoering: met touwwoeling
Wat zit in de doos: patentpuntkwast 1 stuk

Prijzen
Let op: getoonde prijzen zijn adviesprijzen

Betaling
U kunt bij ons eigenlijk op de meest gebruikte manieren betalen. iDEAL wordt het meest gebruikt, maar ook Creditcard, Paypal, Bancontact en gewoon Op Factuur is mogelijk. Let op dat "Op Factuur" alleen maar voor bedrijven, stichtingen en scholen wordt geaccepteerd.

Retourzending
In onze algemene voorwaarden vindt u de voorwaarden voor retourzending. Let op: oordoppen welke in het oor zijn gedragen kunnen wij niet retour nemen om hygienische redenen. Mocht er een verzending niet goed zijn gedaan door ons, dan lossen wij dat voor u op!